Is 'Boba Fett' tweede film in 'Solo'-trilogie?

Is 'Boba Fett' tweede film in 'Solo'-trilogie?

En is ook Obi-Wan Kenobi film onderdeel van de reeks?

Gisteren werd duidelijk dat Walt Disney aan de slag gaat met een film over het geliefde Star Wars-personage Boba Fett. Regisseur James Mangold mag de film namelijk schrijven en regisseren. Screen Rant heeft nu aanwijzingen dat de film zomaar een tweede deel kan zijn in de Solo-trilogie. Let uiteraard weer op voor de spoilers!!


In Solo: A Star Wars Story is het personage Boba Fett niet te zien, maar er zijn wel enkele (halve) verwijzingen naar de slechterik. Zo zegt Val (Thandie Newton) dat Beckett (Woody Harrelson) niet Han Solo (Alden Ehrenreich) maar Bossk had moeten inhuren. Bossk is de reptiel-achtige Trandoshan die aanwezig is bij Boba's eerste optreden in Star Wars: The Empire Strikes Back.

Ook bedankt Lando (Donald Glover) Beckett voor het doden van Aurra Sing, de premiejager die een soort van moederfiguur wordt voor de jonge Boba in The Clone Wars.

En de film eindigt met de scène waarin Han en Chewie (Joonas Suotamo) koers zetten richting Tatooine om aan de slag te gaan voor Jabba the Hutt, de slechterik waarvoor Boba op een zeker ogenblik zal werken.

Met bovenstaande gedachte / aanwijzingen en ook de komst van een solofilm rond Obi-Wan Kenobi, met mogelijk Ewan McGregor, zou het zomaar kunnen dat de drie films onderdeel uitmaken van een trilogie. Solo-acteur Ehrenreich heeft in ieder geval een contract voor meerdere films.

NieuwsFilm

meest populair