'Star Wars' spin-off Obi-Wan Kenobi: terugkeer Ewan McGregor lijkt aanzienlijk

'Star Wars' spin-off Obi-Wan Kenobi: terugkeer Ewan McGregor lijkt aanzienlijk

Mogelijke plotdetails wijzen op logische keuze.

TMZ zegt productiedetails te hebben gelezen waaruit blijkt dat de Star Wars spin-off film rond Obi-Wan Kenobi terugkeert naar Tatooine, de plek waar Luke Skywalker opgroeide. Hij verblijft daar bij zijn stiefouders en de jedi Obi-Wan Kenobi houdt een oogje in het zeil.

Volgens TMZ verblijft Obi-Wan op Tatooine als een ongrijpbare kluizenaar en waakt hij stiekem over de baby Luke Skywalker. Spanningen tussen de lokale boeren en een groep Sand People - aangevoerd door een meedogenloos oorlogshoofd - zorgt ervoor dat Obi-Wan uit zijn schuilplaats komt, in een Jedi-actiemodus. Mocht dit kloppen dan is de kans groot dat Ewan McGregors terugkeert als Obi-Wan Kenobi en dat er een jonge Luke Skywalker wordt gecast.

De film zou zich daarmee afspelen na de laatste scène uit Star Wars: Revenge of the Sith (2005) en vermoedelijk nagenoeg aansluiten op Star Wars: A New Hope (1977), iets dat Rogue One: A Star Wars Story (2016) ook al zo'n beetje deed.

Check hieronder de eindscène uit Revenge of the Sith met Ewan McGregors Obi-Wan Kenobi en de jonge Luke Skywalker die naar Owen en Beru Lars op Tatooine wordt gebracht.


"Obi: A Star Wars Story" heeft nog geen verschijningsdatum, maar het gerucht gaat dat de opnames begin volgend jaar starten en dat de film in 2020 gaat verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair