Zachary Quinto over 'Star Trek 4' en Tarantino's 'Star Trek'-film

Zachary Quinto over 'Star Trek 4' en Tarantino's 'Star Trek'-film

Er komen op zeker meer films!

Ondanks dat het prima ontvangen Star Trek Beyond (2016) financieel gezien geen succes genoemd mag worden, gaat Paramount Pictures verder met de bestaande filmreeks. Onlangs werd namelijk een regisseur bekendgemaakt. Spock-acteur Zachary Quinto zei tijdens de Late Show with Stephen Colbert dat er zeker meer films gaan komen.


"Ik weet nu meer dan ik een paar weken geleden wist, en er zal een vierde film komen als we op dit spoor verdergaan. Ik denk dat er nog een film gaat komen voor de film van Quentin Tarantino verschijnt. Er kan dus nog een film komen na de volgende film. We hebben dus veel om naar uit te kijken."

De regie van het volgende deel komt in handen te liggen van S.J. Clarkson. Een vrouwelijke regisseur die Quinto kent: "Ze hebben net aangekondigd dat een vrouw de volgende regisseert, en dat is echt spannend. Het is de eerste keer in het filmuniversum. En het is een vrouw die ik ken en waarmee ik eerder heb gewerkt, genaamd S.J. Clarkson. Ze is ongelooflijk en ik heb er zin in."

TrekMovie wist te achterhalen dat Clarkson en Quinto samenwerkten aan twee afleveringen van de superheldenserie Heroes van NBC.

Er blijken dus twee films in ontwikkeling, met na het aankomende vierde deel een vijfde mogelijk R-rated deel van Quentin Tarantino.

NieuwsFilm

meest populair