Quentin Tarantino's 'Star Trek' wordt R-Rated!

Quentin Tarantino's 'Star Trek' wordt R-Rated!

De film lijkt er ook echt te gaan komen.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat filmmaker Quentin Tarantino had gesproken met filmstudio Paramount Pictures en producent J.J. Abrams over zijn ideeën voor een nieuwe Star Trek-film. De website Deadline meldt nu dat het project officieel is goedgekeurd door de studio en Abrams én dat de film R-Rated wordt.

Volgens Deadline zou Tarantino urenlang met de scriptschrijvers Mark L. Smith, Lindsey Beer en Drew Pearce hebben gesproken en één van de schrijvers krijgt de taak om een script op te leveren. Smith, bekend van het script van The Revenant, zou de voornaamste kandidaat zijn.

Een van Tarantino's belangrijkste onderhandelpunten zou een R-Rated insteek zijn. Paramount en Abrams zouden hiermee akkoord zijn, ondanks dat blockbusters doorgaans een PG-13 leeftijdskwalificatie krijgen. Het zou de eerste keer zijn dat er een R-Rated Star Trek-film verschijnt.

Naar verwachting gaat Tarantino de nieuwe Star Trek zelf regisseren. Hij gaat daarvoor eerst aan de slag met #9 (werktitel). Zijn negende film zou zich richten op Charles Manson en moet in 2019 in de bioscoop verschijnen. Zou de Star Trek-film zijn tiende en laatste film zijn?



NieuwsFilm

meest populair