Harvey Weinstein wilde documentaire maken over zichzelf

Harvey Weinstein wilde documentaire maken over zichzelf

Weinstein zou zijn kant van het verhaal hebben willen vertellen.

Volgens Page Six had de van seksuele intimidatie beschuldigde Hollywoodproducent Harvey Weinstein plannen om een documentaire te maken over zichzelf. In die documentaire zou Weinstein zijn kant van het hele misbruikschandaal hebben willen belichten. De documentaire zou echter inmiddels niet meer in ontwikkeling zijn. Lees hieronder alle details!

Afgelopen vrijdag gaf Weinstein zichzelf nog aan bij de politie in New York, Amerika, waar hij werd gearresteerd en direct op borgtocht werd vrijgelaten. Weinstein wordt aangeklaagd voor de verkrachting van twee vrouwen. In totaal beschuldigen zo'n zeventig vrouwen de voormalig studiobaas van wangedrag. Volgens de advocaten van Weinstein is hun cliënt onschuldig en zal dat ook worden bewezen in de aankomende rechtszaak.

Daarmee begon een nieuw hoofdstuk in een langlopend proces. Een proces dat Weinstein graag het willen verfilmen, zo blijkt. Bronnen beweren aan Page Six dat Weinstein al contact zou hebben gezocht met meerdere personen in de filmindustrie voor zijn persoonlijke documentaire. "Hij heeft inderdaad geprobeerd een documentaire over zichzelf te laten maken", vertelt een insider. "Hij wilde een film maken waarbij hij de touwtjes zelf in handen zou hebben".

Woordvoerders van Weinstein ontkennen de geruchten. "Hij is niet geïnteresseerd in een documentaire over zijn ervaringen en dat is hij nooit geweest ook", luidt het statement. Volgens de anonieme bronnen van Page Six zou Weinstein pas hebben willen beginnen met het maken van zijn documentaire als alles achter de rug zou zijn, maar gezien de nieuwe ontwikkelingen lijkt dat nog wel even te gaan duren. Andere bedrijven lijken vooralsnog wel geïnteresseerd in het produceren van een documentaire over Weinstein.

NieuwsFilm

meest populair