Hongerige 25-meter grote haai in 'The Meg' tv-trailer: Pleased to eat you!

Hongerige 25-meter grote haai in 'The Meg' tv-trailer: Pleased to eat you!

Jason Statham neemt het op tegen de extra grote megalodon.

En er zijn weer wat nieuwe beelden te zien uit de grootse haaien-actiefilm The Meg met vooral actieheld Jason Statham die zo'n beetje als enige tussen de 25-meter grote megalodon en zijn vele prooien, vooral onschuldige mensen op het strand, zal staan.

De regie van het prijzige The Meg ligt in handen van Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure) en onder meer Warner Bros. en enkele Chinese financiers durfden zo'n $150 miljoen te pompen in dit risicovolle project. Waarschijnlijk werd er vooral gekeken naar de enorme opbrengst van Spielbergs Jaws. Deze slechts $8 miljoen kostende haaienfilm kwam sinds 1975 tot een opbrengst van maar liefst 470,6 miljoen dollar.

Onderstaande nieuwe beelden moeten je verder overtuigen om The Meg te bekijken in de (3D) bioscoopzalen. Tijdens de beelden de pakkende tekst 'Pleased to eat you':


The Meg is een verfilming van het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' van Steve Alten en er zijn ook rollen te zien van onder meer Winston Chao, Bingbing Li, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis en Jessica McNamee.

De Nederlandse verschijningsdatum staat vast op 9 augustus. Hieronder ook een nieuwe banner en bioscoopbord!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair