Paul Rudd speelt mogelijke hoofdrol in live-action 'Sonic the Hedgehog'

Paul Rudd speelt mogelijke hoofdrol in live-action 'Sonic the Hedgehog'

Rudds personage en Sonic zullen het in de film opnemen tegen de boosaardige Dr. Robotnik.

That Hashtag Show weet vandaag te melden dat Paul Rudd (Ant-Man, This Is 40) wordt beoogd om de menselijke hoofdrol te spelen in de live-action Sonic the Hedgehog-film.

Rudd moet de rol spelen van Tom, een politieagent die bevriend maakt met Sonic voordat ze het moeten opnemen tegen de boosaardige Dr. Robotnik. Verdere details over de plot worden voorlopig geheimgehouden door Paramount, de filmstudio die de film momenteel ontwikkelt.

Sonic the Hedgehog zal een combinatie worden van live-action met CGI-elementen en een budget krijgen van ruim 90 miljoen dollar. De opnames moeten deze zomer nog beginnen in de Canadese stad Vancouver. Jeff Fowler maakt zijn regiedebuut met de film, waarvan het script werd geschreven door Patrick Casey en Josh Miller. Sonic the Hedgehog moet in november 2019 wereldwijd de bioscopen bereiken.

Wat vinden jullie ervan dat er een live-action Sonic-film komt? Horen er wel menselijke personages thuis in de wereld van Sonic (afgezien van de eivormige Robotnik)? Laat hieronder van je horen!



NieuwsFilm

meest populair