Video

Hoop schietgeweld in trailer Franse neo-western 'Let the Corpses Tan'

De film bevat muziek van de legendarische Ennio Morricone.

door Rik Timmer om 09:16 in Video
Liefhebbers van moderne westerns komen vermoedelijk aan hun trekken met de onderstaande trailer van Let the Corpses Tan. De Franse film draagt eigenlijk de naam Laissez bronzer les cadavres en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1971 van schrijver Jean-Patrick Manchette. Voor de regie moeten we kijken naar het getrouwde stel Hélène Cattet en Bruno Forzani. Zij hebben al hun films samen gemaakt. Bekijk hieronder de trailer, die op één grote Mexican standoff lijkt.

Rhino en zijn bende hebben het niet slecht: ze genieten van de zomerse dagen langs het Middellandse Zeegebied en hebben zojuist meer dan 200 kilo aan goud gestolen. De perfecte schuilplaats denken ze gevonden te hebben in een verlaten en verafgelegen gehucht. Deze blijkt echter gebruikt te worden door artiesten en schrijvers, op zoek naar inspiratie. Daarnaast gooien twee politieagenten roet in het eten en maken de situatie ingewikkelder. Wat eigenlijk een hemels eiland had moeten zijn, bestaande uit orgies en andere wilde gebeurtenissen, verandert nu in een afgrijselijk slagveld.


De cast van Let the Corpses Tan bestaat uit namen als Elina Löwensohn (Schindler's List), Stéphane Ferrara (Alexander) en Pierre Nisse (Raw). Achter de productie schuilen ondernemingen als Anonymes Films en Tobina Film. De muziek wordt tevens verzorgd door niemand minder dan Ennio Morricone. Vorig jaar ging de neo-western/thriller in première tijdens het Internationaal filmfestival van Toronto. Vanaf 31 augustus is deze titel in de Amerikaanse bioscoopzalen te bewonderen. Zie hieronder de Franse poster.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Agent-P

Avatar

Ziet er best tof uit, doet me een beetje aan Sin City denken.

Goku32

Avatar

Het ziet er uit als die handschoen van Thanos dit ahahahahah wtf

NieuwsFilm

meest populair