Algemeen

'X-Force' draait om Deadpool, Domino en Cable!

En wat is de invloed van Deadpool 2 op de film?

door Jim Pedd om 07:50 in Algemeen
Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Drew Goddard over de X-Force film die hij maakt voor Fox. De film moet volgen op Deadpool 2. Mocht je denken dat er dan enige afspraken zijn gemaakt achter de schermen over het verhaal van die film, zit je verkeerd.

"Wat ik zo geweldig vind aan wat Ryan [Reynolds] en zijn crew konden doen met de Deadpool-films, is dat ze een echt gevoel van verrassing en gevaar naar je brengen," begon Goddard. "Je gaat die films kijken en hebt echt geen idee van wat er gaat gebeuren."

"Een van de dingen die ik Ryan vertelde, is dat hij zich geen zorgen over ons hoefde te maken en dat hij vooral zijn film moest maken. Het is veel belangrijker om gewoon een goede film te maken en je tijd te nemen, dan je plannen laten bepalen door wat de toekomst mogelijk brengt," aldus Goddard.

Wel weet hij al dat zijn film zich gaat focussen op Deadpool (Ryan Reynolds), Cable (Josh Brolin) en Domino (Zazie Beetz), de drie X-Force personages die hij het leukst vindt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Van mij mag Psylocke zich bij X-Force voegen, want die kickt daar best wel ass. Meer dan we in Apocalypse zagen.

Prince John

Avatar

Ook deze titel kan gezien worden als een spoiler hoor... However, good news!

benjamin

Avatar

Drew Goddard "Het is veel belangrijker om gewoon een goede film te maken en je tijd te nemen, dan je plannen laten bepalen door wat de toekomst mogelijk brengt"
Volledig mee eens.

Master Of Films

Avatar

Ik vind ook dat Psylocke er bij hoort. In Apocalypse was ook ze behoorlijk underused (net zoals Apocalypse trouwens).

NieuwsFilm

meest populair