Kevin Hart gaat terug naar school in nieuwe trailer 'Night School'!

Kevin Hart gaat terug naar school in nieuwe trailer 'Night School'!

Naast Hart zien we in de comedy ook de getalenteerde comédienne Tiffany Haddish.

Kevin Hart (Jumanji, Ride Along) gaat terug naar school in zijn gloednieuwe comedy Night School. Vandaag is de nieuwe trailer van de film vrijgegeven. Deze beelden kun je hieronder natuurlijk bekijken!

Hoofdrolspeler Kevin Hart en producent Will Packer, die eerder samenwerkten aan de uitermate succesvolle comedy-franchises Ride Along en Think Like a Man, proberen het dit keer met een nieuwe titel. De film is gebaseerd op een verhaal van Hart en werd geregisseerd door Malcolm D. Lee (Girls Trip). In de film volgen we een groep buitenstaanders die worden gedwongen om als volwassenen avondschool te volgen om alsnog hun middelbare schooldiploma's te behalen.

Hart produceerde de film via zijn productiemaatschappij Hartbeat Productions en Packer via zijn Will Packer Productions. De film moet vanaf 28 september a.s. in de Amerikaanse bioscopen draaien, maar wanneer we hem in Nederland kunnen zien is nog onbekend. Naast Hart en Packer werd de film geproduceerd door Preston Holmes en James Lopez. Naast Hart zien we in de film ook acteurs als Tiffany Haddish, Taran Killam, Rob Riggle, Romany Malco en Ben Schwartz.



NieuwsFilm

meest populair