Algemeen

Kaya Scodelario vs. alligators in Alexandre Aja's 'Crawl?'

De ellende die een orkaan met zich meebrengt...

door Rik Timmer om 11:31 in Algemeen
Als we The Hollywood Reporter mogen geloven heeft regisseur Alexandre Aja misschien een actrice gestrikt voor zijn volgende, low budget, horrorfilm. Kennelijk voeren hij en Paramount Pictures gesprekken met The Maze Runner-ster Kaya Scodelario om de hoofdrol op zich te nemen in Crawl. En als we het plot volgen zal de cast niet al te groot worden.

Een jonge vrouw heeft het namelijk zwaar met het redden van haar vader tijdens een zware orkaan. Niet alleen komt ze vast te zitten in een huis dat vol water loopt, ook moet ze het opnemen tegen de wreedste en meest gevreesde roofdieren van Florida: alligators.

Kennelijk is Sam Raimi bij de productie betrokken als producent. Zoals boven vermeldt krijg Aja maar een klein budget om de film mee te verwezenlijken die hijzelf geschreven heeft met de gebroeders Michael en Shawn Rasmussen (The Ward). Paramount Pictures hoopt op deze manier grote kassuccessen te maken zoals het eerder uitgebrachte A Quiet Place. Deze wist diens budget van 17 miljoen dollar achttien keer terug te verdienen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Low budget...

Dus bad cgi crocs zeker weer. Dat verpest de hele film, als het bad cgi gaat worden, dan sla ik het denk over, want lijkt me een coole film te kunenn worden

Die in Annihalation zag er ook vet nep uit, jammer, dat was wel een minpuntje van de film.

NieuwsFilm

meest populair