J.K. Rowling begonnen met script 'Fantastic Beasts 3'

J.K. Rowling begonnen met script 'Fantastic Beasts 3'

Deel 3 van de geplande 5!

Het duurt nog een half jaar voordat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscopen uitkomt, maar J.K. Rowling is al begonnen met het werken van aan het script van de derde film. De derde spin-off heeft nog geen verhaal, synopsis of titel, maar Rowling weet al precies wat ze wil vertellen.

Dat liet ze weten op haar site. Rowling schreef daar net het vierde boek dat ze onder het pseudoniem Robert Galbraith uitbrengt af te hebben (getiteld Lethal White) en dat ze nu "bezig is met het schrijven van het script van Fantastic Beasts 3". De film wordt het het middendeel, want Warner heeft aangekondigd dat er maar liest vijf films komen over de strijd tegen Grindelwald.

Dat personage is een schurk, gespeeld door Johnny Depp, en erop gebrand om de toverwereld te veroveren. Aan een jonge Albus Dumbledore (Jude Law) en diens oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) de taak hem daarvan te weerhouden.

Elke film moet zich op verschillende locaties in heel de wereld afspelen. Vanaf 2020 draait Fantastic Beasts 3 - als alles volgens plan gaat - in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair