'It: Chapter 2' wordt totaal anders dan eerste deel

'It: Chapter 2' wordt totaal anders dan eerste deel

Er wordt hard gewerkt aan de vervolgfilm.

Acteur Bill Skarsgård, die volgend jaar weer terug is als de doodenge clown Pennywise in It: Chapter 2, laat weten dat de vervolgfilm een "heel andere ervaring" gaat bieden dan de eerste film. Deze zomer gaan onder leiding van terugkerend regisseur Andy Muschietti de opnames van start, zodat de film in september 2019 in première kan gaan.

Skarsgård gaf een kleine update over de film. "Het wordt een heel andere ervaring ditmaal, alleen al omdat je nu een heleboel ervaren acteurs hebt, in plaats van al die kinderen. Dus het wordt absoluut een totaal andere ervaring. Maar ik kijk er heel erg naar uit," aldus de acteur tijdens een interview met de site Den of Geek.

"We bevinden ons nu volop in de voorbereidingen, dus ik probeer weer in de huid van Pennywise te kruipen. Ik zit min of meer in de juiste mindset nu, en voel me er klaar voor. Ik geloof dat er in juli beginnen, al weet ik niet precies wanneer, hoewel het zeker deze zomer is."

Ook vertelde de acteur dat hij nog druk bezig is met Muschietti om Pennywise bij te schaven. "We vogelen het nog uit... ik heb een goede band met Andy, niet alleen als een regisseur en acteur, maar ook als een goede vriend. We maken plezier en proberen het uit te vogelen, hoe we hem naar het tweede deel brengen."

De druk staat er in elk geval op: naast Skarsgård spelen ook Jessica Chastain (Bev), James Ransone (Eddie), Andy Bean (Stan) en Jay Ryan (Ben) rollen. Verder zijn acteurs James McAvoy en Bill Hader in onderhandelingen voor de rollen van Bill en Richie.



NieuwsFilm

meest populair