AWESOME eerste trailer en poster 'The Lego Movie 2: The Second Part'!

AWESOME eerste trailer en poster 'The Lego Movie 2: The Second Part'!

They come in pieces...

Toen in 2014 The Lego Movie in de bioscopen uitkwam, hadden vermoedelijk weinig mensen verwacht dat het zo'n succes zou worden. Oorspronkelijk dachten velen dat regisseurs Phil Lord en Chris Miller een veredelde reclame zouden maken. Maar het bleek een prachtfilm, met goed verhaal die ook sterk in elkaar zat. Geen wonder dus dat Warner Bros. meteen opdracht gaf tot het maken van The Lego Movie 2: The Second Part.

Van die film is vandaag de eerste trailer en ook de eerste poster vrijgegeven. De film geeft nu heel erg een Mad Max-gevoel, waarbij blijkt dat Emmet (Chris Pratt) niet toegeeft aan de negativiteit en post-apocalyptische realiteit die nu heerst. Alles is en blijft AWESOME als we Emmet moeten geloven. Ook zien we buitenaardse wezens komen die de wereld aanvallen en alles vernietigen. Aan Emmet, Lucy (Elizabeth Banks) en Batman (Will Arnett) de taak om de wereld te redden.


De film pikt de draad jaren na de gebeurtenissen in The Lego Movie op. Het is al vijf jaar geleden sinds alles awesome was en de inwoners van Bricksburg staan nu voor een heel grote nieuwe bedreiging: Duplo-aanvallers uit de ruimte, die alles vernietigen, sneller dan de bewoners van de stad kunnen bouwen. De strijd om hen te verslaan en harmonie terug te brengen naar het Lego-universum brengt Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar nieuwe, onverkende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waar alles een musical is. Het stelt hun moed, creativiteit en vaardigheden als Master Builders op de proef, en onthult hoe speciaal ze daadwerkelijk zijn.

The Lego Movie 2: The Second Part van regisseurs Rob Schrab en Mike Mitchell draait vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair