Algemeen

Afbeelding 'Avengers 4' toont nieuw team en Captain Marvel!

Is dit het nieuwe Avengers-team?

door Bram de Groot om 19:09 in Algemeen
Met nog geen jaar tot de release was het wachten op eerste promo / concept-art voor het vervolg op Avengers: Infinity War. En deze tref je dan ook hieronder aan, met toch ook wat onthullingen over Avengers 4. Kortom, spoilers voor beide Avengers-films. Maar hoe kan het ook anders...

We starten met de afbeelding. Daarop zien we de belangrijkste overgebleven helden uit Infinity War samen met Brie Larsons Captain Marvel, Jeremy Renners Hawkeye en Paul Rudds Ant-Man. Er valt nog weinig over te zeggen, maar het lijkt erop dat onderstaande groep helden een team gaat vormen.


De overige helden die je ziet zijn van links naar rechts Chris Hemsworths Thor, Karen Gillans Nebula, Robert Downey Jr.'s Iron Man, Bradley Coopers Rocket, Scarlett Johanssons Black Widow, Mark Ruffalo's Hulk, Chris Evans' Captain America en Don Cheadle's War Machine.

Wat valt er op aan de afbeelding, naast de aansluitende helden? Captain America is weer geschoren, schijnt een iets aangepast pak te dragen en hij heeft geen schild(en). Ook War Machine heeft een compleet andere uitrusting en Hulk draagt zowaar een modern kostuum en het lijkt erop dat hij veel meer is aangesloten bij het team. En Hawkeye ziet er Ronin-achtig uit. Het team lijkt aanwezig op een andere planeet, al kan dit uiteraard puur gedaan zijn vanwege de vormgeving.

En dan is er ook nog een afbeelding van Josh Brolins Thanos, met een nieuw wapen en hij draagt weer een harnas. Anthony en Joe Russo's vierde Avengers-film staat gepland voor mei 2019.21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Een nieuw team? dit zijn gewoon de overgebleven personages die de snap van Thanos hebben overleeft.

SunChaser

Avatar

Conceptart zegt niets. In de trailer van IW1 zag je de hulk meevechten maar die deed er niet eens aan mee

Robbepost

Avatar

Dat wapen van Thanos lijkt wel een soort dubbele mattenklopper met een pijltje om de bovenzijde aan te geven.

Ereptile

Avatar

Cool! Captain Marvel heeft d'r signature kleuren en Hawkeye is er eindelijk weer bij! De omgeving lijkt op Titan, maar dan blauw. Ant-Man is ook te zien, maar The Wasp niet...

Mav Damian

Avatar

Wel tof dat Rocket nog overbleven is. Kan nog leuke momenten worden samen met de Avengers. Dat Nebula er nog bij is voorspel ik dat zij de handschoen gaat afpakken van Thanos en zij de tijd terug gaat (met de handschoen) keren net zoals in comics gebeurd is dacht ik.

ridjieddo

Avatar

Holy shit, check out War Machine yo!!!!! Het lijkt alsof zijn armor gefused is met alien tech. Verder heeft Hulk een pak, zoals ik voorspeld heb!!!! En Captain Marvel

Jan231

Avatar

Ik geloof hier geen bal van. Waar is Wasp? en Black Widow ineens weer terug naar lang donkerrood haar?

Dukat

Avatar

Professor Hulk...???

Ereptile

Avatar

Jan231 "Ik geloof hier geen bal van. Waar is Wasp? en Black Widow ineens weer terug naar lang donkerrood haar? "
.

Het volgende kan het verklaren EN zit tegen spoiler/speculatie aan: Avengers 4 speelt zich 5 jaar na Infinity War af. Black Widow hoeft zich niet meer te verstoppen nadat de halve planeet weggevaagd is. Ant-Man and the Wasp speelt zich tussen Civil War en Infinity War af. Het kan dus zijn dat Wasp een slachtoffer van Thanos is.

ThEnd

Avatar

Afbeelding 10000x vergroten en dan zie je the Wasp Smiley face

chefry1983

Avatar

Cool team. Die gaan zeker weten the superbowl winnen. En Thanos verslaan

Artificialis

Avatar

Hulk in superheldenkostuum? Hm, dat is nieuw. Er is een interessant team overgebleven als ik ze zo bij elkaar zie staan. Hopelijk keren de andere personages niet pas aan het eind van de film terug.

Rich Art

Avatar

Lijkt me meer een fijn stukje fan-art... Alles staat erop waar we al maanden om schreeuwen, dus ik geloof er geen reet van.. :P

Frietgezicht

Avatar

^ Wat Art zegt maar de rest ken de geilheid niet controleren.

Ik ben vooral benieuwd naar de humor. Natuurlijk zal die weer aanwezig zijn maar als je allemaal zoveel hebt verloren mag d'r best een depri sfeer zijn.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Dat wapen van Thanos lijkt wel een soort dubbele mattenklopper met een pijltje om de bovenzijde aan te geven."
Waarschijnlijk geleend van Malekith.

dondeestagb

Avatar

off topic, nieuwe mortal engines trailer.

https://youtu.be/IRsFc2gguEg

chefry1983

Avatar

al is het fan-art. Het ziet er wel verdomd goed uit

ps: de dvd/blu-ray release is onder voorbehoud op 14 augustus. Dus nog even een paar keer naar de bios toe

Jeroen Pasman

Avatar

Thanos heeft geen wapens nodig. Met de Infinity Gauntlet is hij almachtig

Goku32

Avatar

Blijkbaar gaan ze de ruimte in als ik de Hulk zo moet zien

Pruiszie

Avatar

En antman aan de rechter kant

Decepticon

Avatar

Fan art, Hulk zal nooit geen pak aantrekken, is hij niet nodig en zal hij nooit nodig hebben. Ook niet een meevormend pak uit Wakanda, dat zou gaar zijn, dat haalt de charme bij de Hulk weg.
Hij lijkt hier niet eens op Hulk in IW en Thor Ragnarok.

Waarom zit de ster ineens weer op de borst van Cap zijn pak (en niet op zijn schouders)?
Alle Avengers logo's en sterren zijn in IW van zijn pak af.

Thanos heeft idd geen wapen nodig, zolang hij de Infinity Gauntlet met de Stones heeft.

NieuwsFilm

meest populair