Afbeelding 'Avengers 4' toont nieuw team en Captain Marvel!

Afbeelding 'Avengers 4' toont nieuw team en Captain Marvel!

Is dit het nieuwe Avengers-team?

Met nog geen jaar tot de release was het wachten op eerste promo / concept-art voor het vervolg op Avengers: Infinity War. En deze tref je dan ook hieronder aan, met toch ook wat onthullingen over Avengers 4. Kortom, spoilers voor beide Avengers-films. Maar hoe kan het ook anders...

We starten met de afbeelding. Daarop zien we de belangrijkste overgebleven helden uit Infinity War samen met Brie Larsons Captain Marvel, Jeremy Renners Hawkeye en Paul Rudds Ant-Man. Er valt nog weinig over te zeggen, maar het lijkt erop dat onderstaande groep helden een team gaat vormen.

Bekijk de afbeelding
De overige helden die je ziet zijn van links naar rechts Chris Hemsworths Thor, Karen Gillans Nebula, Robert Downey Jr.'s Iron Man, Bradley Coopers Rocket, Scarlett Johanssons Black Widow, Mark Ruffalo's Hulk, Chris Evans' Captain America en Don Cheadle's War Machine.

Wat valt er op aan de afbeelding, naast de aansluitende helden? Captain America is weer geschoren, schijnt een iets aangepast pak te dragen en hij heeft geen schild(en). Ook War Machine heeft een compleet andere uitrusting en Hulk draagt zowaar een modern kostuum en het lijkt erop dat hij veel meer is aangesloten bij het team. En Hawkeye ziet er Ronin-achtig uit. Het team lijkt aanwezig op een andere planeet, al kan dit uiteraard puur gedaan zijn vanwege de vormgeving.

En dan is er ook nog een afbeelding van Josh Brolins Thanos, met een nieuw wapen en hij draagt weer een harnas. Anthony en Joe Russo's vierde Avengers-film staat gepland voor mei 2019.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair