Spider-Gwen en veel meer spektakel in trailer 'Spider-Man: Into The Spider-Verse'

Mike Morales en niet Peter Parker - of toch wel!

Sony Pictures Animation (en Universal Pictures Nederland) heeft de volledige trailer voor de Spider-Man animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse online gezet. En net als de eerste beelden zijn deze behoorlijk afwijkend van wat we gewend zijn van animatiefilms die grootschalig in de bioscopen verschijnen.

Spider-Man: Into the Spider-Verse stelt je voor aan de tiener Miles Morales (met de stem van Shameik Moore) uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum waar meer dan één persoon het masker kan dragen.


Andere stemmen komen van Liev Schreiber als de villain The Kingpin, Jake Johnson als Miles' mentor Peter Parker, Hailee Steinfeld als Gwen Stacy a.k.a. Spider-Gwen (!), Mahershala Ali als Miles' oom Aaron, Brian Tyree Henry als Miles' vader Jefferson, Luna Lauren Velez als Miles' moeder Rio en Lily Tomlin als Peters Aunt May. De regisseurs van Into the Spider-Verse zijn Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman en het script werd opgeleverd door Phil Lord, bekend van The Lego Movie.

Deze eerste film in vermoedelijk een reeks draait vanaf 20 december in de bioscoop, in 3D. Hieronder ook een nieuw affiche!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair