Algemeen

Opnames vierde 'The Expendables' pas in april 2019 van start

Dat wordt nog lang wachten.

door Jim Pedd om 08:40 in Algemeen
Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten op het beloofde The Expendables 4. Naar het schijnt komt Sylvester Stallone op zijn vroegst pas in april 2019 toe aan de opnames van de nieuwe film over het legendarische groepje huurlingen dat moet proberen samen te werken, ondanks botsende persoonlijkheden.

De site Omega Underground stelt dat de opnames pas op zijn vroegst in april 2019 kunnen beginnen, omdat Stallone te druk is met projecten als Rambo V. Maar ook het feit dat andere castleden het erg druk hebben, maakt het moeilijk om een gat in ieders agenda te vinden. Dat gat is er wel, maar pas over lange tijd.

Het is niet zeker waar de volgende Expendables-film over zal gaan. Vermoedelijk keren er weer wat iconische actiehelden terug, om het samen op te nemen tegen wat schimmige schurken. Overigens is enkel van Stallone zeker dat hij terugkeert en weten we dat de film een R-Rating moet krijgen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Ik hoop op JCVD zijn terugkeer. De broer van Vilain dus welteverstaan.

chefry1983

Avatar

Iedereen van de oude garde zal wel terugkeren. Maar laat de rookies thuis aub. Alleen antonio banderas was grappig en mag terugkeren

Decepticon

Avatar

De rookies moeten thuis blijven en de R-rating moet en zal terugkeren.

Antonio Banderas was hilarisch goed en ik hoop dat Jet Li zich beter voelt, zodat we weer veel van hem kunnen zien.
Het zou mooi zijn als ze Don "The Dragon" Wilson weten te strikken, hij is toch ook een icoon uit de jaren 80 martial artfilms. Of Richard Norton of Cynthia Rothrock.
Oeh of Marc Dacascos als bad guy.
Michael Dudikoff en David Bradley mogen hun opwachting ook wel opmaken van mij.

Rutherford

Avatar

De oude crew + Willis, Schwarzenegger, JCVD, Steven Seagal, Chuck Norris, Sean Connery, Michael Caine, Al Pacino, De Niro, Anthony Hopkins, Morgan Freeman, Gene Hackman en John Goodman. Banderas niet, die was best irritant.

EntertainmentWatcher

Avatar

Arnold Schwarzenegger moet zeker terugkomen, en de man die er ook in thuishoort is: Jackie Chan!!!

Pronk47

Avatar

Onze eigen Rutger hauer als de dad guy.

ThomasOMalley

Avatar

Oh jeetje moeten we nog zo lang wachten op deze parel? Wat ga ik in hemelsnaam doen in de tussentijd?

Master Of Films

Avatar

^maak je geen zorgen thomasje. Er komen in de tussentijd mog genoeg Marvel films [dat is ook het enige wat hier telt en IT en Star Wars] Smiley face

NieuwsFilm

meest populair