Algemeen

Coole trailer en IMAX-poster 'Giant-Man and the Wasp'

Dus de grote Ant-Man is er ook weer bij!

door Bram de Groot om 11:05 in Algemeen
Nog even en dan draait de volgende Marvel-film in de bioscoop. In juli verschijnt namelijk Marvel Studios' Ant-Man and the Wasp, de derde film met Paul Rudd als Scott Lang a.k.a. Ant-Man a.k.a. Giant-Man. Hieronder zie je een coole nieuwe IMAX-poster met daarop Giant-Man en Hope van Dyne's Wasp, gespeeld door Evangeline Lilly.


De synopsis: In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, aldus de Wasp, om geheimen uit het verleden te ontdekken. Zo gaan ze op zoek naar Janet van Dyne, de rol van Michelle Pfeiffer, en nemen ze het op tegen de slechterik Ghost, gespeeld door Hannah John-Kamen. En de nieuwe 'Little Scott' trailer:


Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp verschijnt op 18 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen. Twee weken eerder debuteert de film in de States. In een groot deel van de rest van de wereld wordt het WK voetbal gemeden. En hieronder nog een nieuwe tv-post:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Voor mij al de leukste Marvel film ooit!

ThomasOMalley

Avatar

Fijn voor de liefhebbers dat er nieuwe beelden zijn, maar wat een belachelijke editing zit er in deze trailer. Rare cuts, herhaling van beeldmateriaal, erg vreemd.

JIGSAW8

Avatar

@Akke moeka hoera
En infinity war niet dan?

cuproy

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD.XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

Akke Moeka Hara

Avatar

@Pigsaw8, nee waarom moet dat leuk zijn? Dit is nog humor en de klein/groot Ant man situatie zien er leuk en goed uit, dat steppen met dat busje door de straten, is toch geweldig!!! Smiley face doet me denken aan een film van vroegah Honey i Shrunk the Kids, vast ver voor jouw tijd, maar heerlijk!!

Pennywise2017

Avatar

@AkkeMoekaHara Weet je wel zeker dat je Infinity War hebt gezien?

Akke Moeka Hara

Avatar

Nee, kans is klein dat ik die ooit ga zien.
Maar Ant man is gewoon de leukste.

NieuwsFilm

meest populair