Coole trailer en IMAX-poster 'Giant-Man and the Wasp'

Coole trailer en IMAX-poster 'Giant-Man and the Wasp'

Dus de grote Ant-Man is er ook weer bij!

Nog even en dan draait de volgende Marvel-film in de bioscoop. In juli verschijnt namelijk Marvel Studios' Ant-Man and the Wasp, de derde film met Paul Rudd als Scott Lang a.k.a. Ant-Man a.k.a. Giant-Man. Hieronder zie je een coole nieuwe IMAX-poster met daarop Giant-Man en Hope van Dyne's Wasp, gespeeld door Evangeline Lilly.

Bekijk de afbeelding
De synopsis: In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, aldus de Wasp, om geheimen uit het verleden te ontdekken. Zo gaan ze op zoek naar Janet van Dyne, de rol van Michelle Pfeiffer, en nemen ze het op tegen de slechterik Ghost, gespeeld door Hannah John-Kamen. En de nieuwe 'Little Scott' trailer:


Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp verschijnt op 18 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen. Twee weken eerder debuteert de film in de States. In een groot deel van de rest van de wereld wordt het WK voetbal gemeden. En hieronder nog een nieuwe tv-post:



NieuwsFilm

meest populair