Video

Eerste trailer beklemmende horrorfilm 'The Little Stranger'

Met o.a. Domnhall Gleeson, Ruth Wilson en Charlotte Rampling, van de maker van 'Room'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:49 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor de horrorfilm The Little Stranger, met Domnhall Gleeson, Ruth Wilson en Charlotte Rampling. De Britse horrorfilm wordt geregisseerd door de Ier Lenny Abrahamson, bekend van Frank en zijn Oscarwinnende Room.

Dokter Faraday is de zoon van een huishoudster, die als dokter op het platteland een rustig, respectabel leven heeft opgebouwd. Tijdens de lange, hete zomer van 1947, wordt de goede dokter opgeroepen naar Hundreds Hall, alwaar een patient op hem wacht. Zijn moeder werkte ooit in Hundreds Hall. Het is al meer dan twee eeuwen het huis van de Ayres familie.

Maar Hundreds Hall is in verval, en de inwoners - moeder, zoon en dochter van de Ayres-clan - worden door iets gevaarlijkers opgejaagd dan een manier van leven die niet meer bij de tijd of hun vermogen past. Als Faraday de nieuwe patiënt aanneemt, heeft hij geen idee op welke angstaanjagende manier het verhaal van de familie Ayres verwoven gaat worden met dat van zijn eigen familie en verleden.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

cuproy

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> 1CHANNELHD.XYZ

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

caung

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> NEWSTREAMING21.BLOGSPOT. COM

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

nieuwslaatste nieuws

meest populair