Lea Thompson pitcht nieuwe 'Howard the Duck' aan Marvel

De actrice uit de eerste 'Howard the Duck'-film uit 1986 heeft een idee voor een nieuwe film.

Lea Thompson heeft een Howard the Duck-film gepitcht aan Marvel Studios. Er gaan geruchten over een nieuwe film rondom het opmerlijke personage uit de Marvel-strips, sinds hij in een scène na de credits van Guardians of the Galaxy verscheen:



Lea Thompson was de menselijke ster in de eerste Howard the Duck-film uit 1986 (en is verder bekend van onder andere Back to the Future), waarin de eend Howard als pop verscheen. De film, door George Lucas geproduceerd, staat tegenwoordig vooral bekend als een verschrikkelijke film, met als dieptepunt een seksscène tussen Lea Thompson en de eend-pop.

Lea Thompson heeft nu gezegd dat ze een idee heeft voor een nieuwe film rondom de eend, en dat aan Marvel gepitcht heeft. De actrice, die een aantal tv-afleveringen, tv-films en recentelijk haar eerste speelfilm heeft geregisseerd, zou de film graag zelf ook regisseren. Omdat ze van het personage houdt, of zoals ze zelf zegt:

"Ik hou van de eend. Ik hield van de eend in de film; misschien heb ik mijn rol iets te ver doorgevoerd, ik hou nog steeds van de eend. Ik hoop dat hem de eer aan wordt gedaan die hij verdient, wat de technologie nu mogelijk maakt."

NieuwsFilm

meest populair