Algemeen

Lea Thompson pitcht nieuwe 'Howard the Duck' aan Marvel

De actrice uit de eerste 'Howard the Duck'-film uit 1986 heeft een idee voor een nieuwe film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:41 in Algemeen
Lea Thompson heeft een Howard the Duck-film gepitcht aan Marvel Studios. Er gaan geruchten over een nieuwe film rondom het opmerlijke personage uit de Marvel-strips, sinds hij in een scène na de credits van Guardians of the Galaxy verscheen:Lea Thompson was de menselijke ster in de eerste Howard the Duck-film uit 1986 (en is verder bekend van onder andere Back to the Future), waarin de eend Howard als pop verscheen. De film, door George Lucas geproduceerd, staat tegenwoordig vooral bekend als een verschrikkelijke film, met als dieptepunt een seksscène tussen Lea Thompson en de eend-pop.

Lea Thompson heeft nu gezegd dat ze een idee heeft voor een nieuwe film rondom de eend, en dat aan Marvel gepitcht heeft. De actrice, die een aantal tv-afleveringen, tv-films en recentelijk haar eerste speelfilm heeft geregisseerd, zou de film graag zelf ook regisseren. Omdat ze van het personage houdt, of zoals ze zelf zegt:

"Ik hou van de eend. Ik hield van de eend in de film; misschien heb ik mijn rol iets te ver doorgevoerd, ik hou nog steeds van de eend. Ik hoop dat hem de eer aan wordt gedaan die hij verdient, wat de technologie nu mogelijk maakt."

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Dit had beter in humor kunnen staan.

rainking

Avatar

Duck Tits, woo hoo!
https://www.youtube.com/watch?v=GySBBHNtcnk

Sunspot

Avatar

Kwik Kwek Kwak

Artificialis

Avatar

Typisch dat het weer een vrouw is die met zo'n ongelofelijk dom idee aankomt. Een film over Howard the Duck is een dom idee, waar niemand op zit te wachten, waar geen publiek voor is en wat geen enkele bijdrage biedt aan het Marvel Cinematic Universe. Nee Lea Thompson, ga iets nuttigs doen.

Master Of Films

Avatar

Typisch dat het weer Artificialis is die met zo'n ongelofelijk domme reactie aankomt. Zo hebben we dat ook recht gezet.

Moviemagic

Avatar

Sorry Artificialis, maar het is voor mij moeilijk te zien of je serieus bent of aan het trollen bent.

ThomasOMalley

Avatar

Zijn moeder zal erg trots op hem zijn geweest.

Bilbo

Avatar

Ik zie hier wel potentie in. Kom op Marvel, ga ervoor!

nieuwslaatste nieuws

meest populair