Algemeen

Jackie Chan en John Cena samen in 'Project X'

De actiester en de komische acteur gaan een olieraffinaderij in het Midden Oosten beschermen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:17 in Algemeen
Jackie Chan en John Cena gaan samenwerken aan en in een nieuwe actiethriller, met de veelzeggende titel Project X. Het was oorspronkelijk het idee dat Jackie Chan de film zou gaan maken met Sylvester Stallone zou gaan maken, maar Cena vervangt Stallone. Project X gaat geregisseerd worden door Scott Waugh, de regisseur van Need for Speed en 6 Below (en voormalig stuntman).

De film zal draaien om een Chinese eigenaar van een bedrijf dat privé-beveiliging verzorgt, die wordt ingeschakeld om de arbeiders van een olieraffinaderij in het Midden Oosten (maar van Chinese eigenaars) terug naar China te brengen, nadat de raffinaderij wordt aangevallen. Als hij erachter komt dat het werkelijke plan van de aanvallers is om een enorm fortuin aan olie te stelen, gaat hij samenwerken met een Amerikaan, een voormalige marinier, om hen te stoppen.

In de jaren negentig zou een film met Jackie Chan en Sylvester Stallone een enorm evenement zijn, nu zou het mogelijk eerder oude koeien uit de sloot halen worden. John Cena geeft het project iets jongers, en past goed bij Jackie Chan aangezien de worstelaar als acteur eerder komiek is dan actiester.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

venny

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair