Algemeen

Zoe Saldana klaar met opnames 'Avatar 2' en 'Avatar 3'

Maar het werk aan de films gaat door.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:35 in Algemeen
Actrice Zoe Saldana is al klaar met haar werk aan James Camerons Avatar 2 en Avatar 3. Pakweg een decennium nadat de eerste film de best verdienende ooit werd, werkt Cameron hard aan vier vervolgfilms die terugkeren naar Pandora en de Na'vi.

Cameron verscheen dinsdag bij de Fox-presentatie van CineEurope en gaf een update over zijn films. Hij vertelde dat Saldana net klaar is met haar werk en dat de crew op dag 130 van het performance capture werk zit. Dan gaat het om werk aan twee van de geplande vier vervolgfilms. Het zal overigens nog meer dan twee jaar duren voordat de eerste van die vervolgen in de bioscopen draait.

Avatar 2 moet ons meer laten zien van Pandora en zijn inwoners. Zo bezoeken we ook de Sea People en duiken we onder water. De bedoeling is dat de kinderen van Jake Sully (Sam Worthington) en Neytiri (Saldana) naar de voorgrond treden en dat zij het opnemen tegen de schurk Miles Queritch (Stephen Lang). Nieuw is in de cast Kate Winslet, die Ronal speelt.

Vanaf december 2020 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Waarschijnlijk nog 2 jaar MOF en dan kun je gaan genieten van het vervolg op het magnum opus van James!
Spannend!

Master Of Films

Avatar

Nou geweldig.

Ik hoop dat dan uiteindelijk True Lies en The Abyss op BR en UHD verkrijgbaar is. 2 zeer goeie films van JC en die liever 10.000 keer wil zien dan die Avatar troep. Ja mijnheer JC, besteed eens gvd wat meer tijd aan die 2 films voor een goeie 1080p/2160p home release ipv die kud smurfen.

Nieuw is in de cast Kate Winslet, die Ronal speelt.
Zij was de enige reden waarom ik naar Titanic keek, het zal toch niet zo zijn dat mijn persoontje zich in de martelkamer gaat gooien om Avatar deel 2 t/m 10.000 te gaan kijken. Misschien moet ik eens Akke maar eens vragen hoe het nou zit met dat oogkanker van hem. Ik krijg het namelijk niet van Marvel films, maar ik ben bang dat wellicht een andere filmserie een meer geschikte kandidaat gaat worden.

iig heeft Saldana weer lekker tijd voor de opnamen voor GotG 3 en (maybe ook) voor de heropnames van Avengers 4.

GreenHornet

Avatar

Saldana flink aan het werk

Avengers/Guardians/Star Trek

Ereptile

Avatar

O ja daar zat Saldana ook nog in!

Artificialis

Avatar

Het heeft een eeuwigheid geduurd, maar we krijgen straks in ieder geval vier films achter elkaar. Zeer benieuwd wat James Cameron de afgelopen jaren heeft bedacht voor de nieuwe quadrilogie.

Effie

Avatar

@Master Of Films:
mooi gesproken! Ik sluit me daar helemaal bij aan. Ik kan me echt helemaal vinden in werkelijk elke zin die je daar hebt opgeschreven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair