Video

Puppy's, honden en liefde in volledige trailer 'Dog Days'

Zie nu de leuke nieuwe trailer van deze komedie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:55 in Video
Na de teaser kun je nu de volledige trailer van Dog Days hieronder bekijken. Dog Days is de nieuwste komedie van Ken Marino, die we vooral kennen van zijn komische bijrollen in vele films en series, inclusief Party Down, Eastbound & Down, Veronica Mars en Wet Hot American Summer.

Daarom is het geen verrassing dat de cast naast mooie actrices als Vanessa Hudgens en Nina Dobrev vooral bestaat uit komieken zoals , [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/50683]Thomas Lennon, Jessica St. Clair, Tig Notaro en Robb Corddry bestaat.In Dog Days volgen we een aantal hondenliefhebbers en hun honden in Los Angeles, die met elkaar in aanraking komen. Bijvoorbeeld Elizabeth, die een verjaardagsfeest voor haar hond organiseert. We hebben Garrett, die een hondenasiel runt en verliefd wordt op een barista. Daarnaast probeert pizzakoerier Tyler te helpen bij een zoektocht naar een hond. En dan is er nog huisvrouw Grace, die moeite heeft met het accepteren van het groeien van haar familie, als haar geadopteerde dochter zomaar thuiskomt met een jonge hond. En zo zijn er nog meer hondenverhalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Voor een trailer van een komedie te zijn vond ik dit toch echt wel weinig geslaagde grappen hebben. Ziet er maar een heel melige bedoeling uit vooral.

nieuwslaatste nieuws

meest populair