'Avengers 4' draait om teamvorming

'Avengers 4' draait om teamvorming

En hoe mensen leren samenwerken tegen überschurk Thanos.

Kevin Feige onthulde weer wat nieuws over Avengers 4. Volgens hem draait de film van regisseurs Anthony en Joe Russo over hoe de machtigste helden van de Aarde "een echt" team leren zijn. Dat vertelde hij tijdens de CineEurope-conferentie in Spanje.

Tijdens die conferentie werd vrijwel niets onthuld over de volgende grote release van Marvel, behalve dat de conclusie van Phase 3 laat zien hoe de personages echt leren samenwerken. Feige vertelde: "We gaan zien dat onze personages proberen daadwerkelijk een team met elkaar te vormen."

Dat is een moeilijke missie, want in Captain America: Civil War ontstond er nog flinke strijd tussen Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Steve Rogers (Chris Evans). Dat ze nu in de strijd tegen Thanos (Josh Brolin) hun onderlinge verschillen terzijde gaan schuiven, is tegelijk niet heel verrassend.

Als het lot en het voortbestaan van de helft van het universum op het spel staat, wil je immers je persoonlijke conflicten wel aan de kant schuiven. Vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair