Echte Doomsday uit 'Batman v Superman' leeft nog

Echte Doomsday uit 'Batman v Superman' leeft nog

Zack Snyder geeft antwoord.

Voor wie het einde van Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 nog kan herinneren, herinnert zich ook het monster Doomsday dat dan te zien is. De "cave troll" wordt bevochten door de drie-eenheid, maar nog voor het wezen sterft, doodt deze Superman (Henry Cavill). Het blijkt nu dat de échte Doomsday nog leeft.

Via Vero stelde de fan Maroof Husain aan regisseur Zack Snyder de vraag of de echte versie van Doomsday nog bestaat binnen het DC Extended Universe. Snyder antwoordde en bevestigde dat de enige echte Doomsday nog ergens rondloopt.

Het blijkt dus dat de Doomsday die door Lex Luthor (Jesse Eisenberg) werd gemaakt niet de echte is. Dit verklaart mogelijk ook een beetje zijn uiterlijk... Of de echte Doomsday snel te zien zal zijn, valt uiteraard te betwijfelen. Superman zal waarschijnlijk niet snel nog een keer worden gedood in de film. En zeker niet door dan opeens een echte Doomsday.

Batman v Superman: Dawn of Justice wist ondanks de nodige kritiek een prima $873,3 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Een clip met de nep Doomsday:



NieuwsFilm

meest populair