Algemeen

Wesley Snipes naast Eddie Murphy in Netflix-film

Craig Brewer (Hustle & Flow) zal de biopic Dolemite Is My Name regisseren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:24 in Algemeen
Wesley Snipes (Blade), Craig Robinson (Hot Tub Time Machine), Mike Epps (Fifty Shades of Black), Titus Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt) en Da'Vine Joy Randolph (Office Christmas Party) zullen allen te zien zijn zijn Eddie Murphy in de nieuwe Netflix-biopic Dolemite Is My Name.

Murphy speelt in de film de rol van Rudy Ray Moore, een komiek die vooral bekend stond voor zijn ranzige stand-up shows voor volwassenen, waarin de eerste vormen van rap een grote rol speelden. Moore kreeg hierdoor dan ook de bijnaam Godfather of Rap. Moore werd nog populairder in Amerika door zijn rol van Dolemite, een personage dat in 1975 een eigen film kreeg, gevolgd door twee vervolgen.

Craig Brewer (Black Snake Moan) zal de film regisseren en verfilmt een script van Scott Alexander en Larry Karaszewski. De opnames gaan binnenkort van start. Het resultaat zal ergens in 2019 door Netflix beschikbaar worden gesteld.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Dat is slecht nieuws.... Er gaan koppen rollen bij Netflix verwacht ik.

nieuwslaatste nieuws