Solofilm 'The Joker' gaat door! Camera's draaien vanaf september!

De duistere oorsprongsfilm wordt vermoedelijk volgend maand officieel aangekondigd.

Ja, de kans is groot dat de oorsprongsfilm over DC's supercrimineel The Joker er daadwerkelijk gaat komen! Omega Underground kan bevestigen dat filmstudio Warner Bros. op dit moment hard werkt aan de productie en dat de camera's al deze september zouden moeten gaan rollen. Lees hieronder alle details!

De afgelopen jaren heeft Warner Bros. een hoop DC-films aangekondigd, waarvan de meeste het daglicht nooit lijken te gaan zien na het minimale succes van de duistere superheldenfranchise. Nu blijkt dat de filmstudio binnenkort gaat beginnen met de productie van The Joker, een (vermoedelijk R-rated) film die geen onderdeel van DCEU-filmuniversum zal zijn. Dit oorsprongsverhaal over de bekendste schurk van Gotham City zou zich afspelen in de jaren tachtig. De camera's moeten later dit jaar - vermoedelijk in september - beginnen met draaien in New York City.

Dit suggereert dat The Joker ergens eind volgend jaar in de bioscopen te zien zal zijn. Verwacht wordt dat DC volgende maand tijdens haar presentatie op San Diego Comic-Con de film officieel aan zal gaan kondigen. Wie de rol van deze gevaarlijke clown op zich gaat nemen, is nog niet bekend, maar de naam van acteur Joaquin Phoenix wordt vaak genoemd. The Joker wordt geregisseerd door Todd Phillips (The Hangover) en mede geproduceerd door Martin Scorsese (The Wolf of Wall Street).

Overigens maakt DC volgens de geruchten op dit moment ook werk van een moderne solofilm rondom Jared Leto's versie van de criminele clown. Zit jij te wachten op twee solofilms rondom The Joker?

NieuwsFilm

meest populair