Enge Amerikaanse trailer horrorfilm 'Ghostland'

Oftewel 'Incident in a Ghostland,' van de maker van 'Martyrs'.

Zie nu de officiële Amerikaanse trailer van Ghostland, die ook wel Incident in a Ghostland genoemd wordt. Ghostland is de nieuwste horrorfilm van Pascal Laugier, die vooral berucht is vanwege zijn Franse martelporno-film Martyrs.

Nadat hun tante is overleden, erven Pauline en haar twee dochters, Beth en Vera, het huis van tantelief. Het lijkt een godsgeschenk, maar is dat niet bepaald. Want al na één dag wordt er ingebroken door moordenaars, en moet Pauline en haar dochters voor hun leven vechten. Het resultaat is een drama waar de hele familie een trauma aan over had. Met name de twee meiden hebben het zwaar te verduren, waardoor hun persoonlijkheden na die éne verschrikkelijke nacht steeds meer uit elkaar groeien

Beth wordt een succesvol schrijfster van met name horrorboeken. Ondertussen wordt het leven van Vera vooral overheerst door destructieve paranoia. Zestien jaar na die éne nacht komen de drie vrouwen weer terug in het huis dat zowel Vera en Pauline mentaal nooit helemaal hebben verlaten. Dat hadden ze allicht beter niet kunnen doen.



NieuwsFilm

meest populair