Video

Enge Amerikaanse trailer horrorfilm 'Ghostland'

Oftewel 'Incident in a Ghostland,' van de maker van 'Martyrs'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 14:22 in Video
Zie nu de officiële Amerikaanse trailer van Ghostland, die ook wel Incident in a Ghostland genoemd wordt. Ghostland is de nieuwste horrorfilm van Pascal Laugier, die vooral berucht is vanwege zijn Franse martelporno-film Martyrs.

Nadat hun tante is overleden, erven Pauline en haar twee dochters, Beth en Vera, het huis van tantelief. Het lijkt een godsgeschenk, maar is dat niet bepaald. Want al na één dag wordt er ingebroken door moordenaars, en moet Pauline en haar dochters voor hun leven vechten. Het resultaat is een drama waar de hele familie een trauma aan over had. Met name de twee meiden hebben het zwaar te verduren, waardoor hun persoonlijkheden na die éne verschrikkelijke nacht steeds meer uit elkaar groeien

Beth wordt een succesvol schrijfster van met name horrorboeken. Ondertussen wordt het leven van Vera vooral overheerst door destructieve paranoia. Zestien jaar na die éne nacht komen de drie vrouwen weer terug in het huis dat zowel Vera en Pauline mentaal nooit helemaal hebben verlaten. Dat hadden ze allicht beter niet kunnen doen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Ik vond het echt een waardeloze film. Er liepen mensen de zaal uit en ik had eigenlijk hetzelfde willen doen. Niet gedaan though.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik dacht eerst een Juggernaut origins story.
Maar zo te zien weer zo een horror waar de persoon het allemaal verzint of inbeeld of alles laat veroorzaken door haar tweede persoonlijkheid.

Swampman

Avatar

Prima horror met lekker creepy sfeertje.

nieuwslaatste nieuws

meest populair