Algemeen

Robert DeNiro in 'Joker'-oorsprongsfilm?

En lees hier details over de personages!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:12 in Algemeen
Ineens neemt het aantal verhalen over de Joker-film van Martin Scorsese en Todd Phillips flink toe. Naar het schijnt beginnen de opnames al in september en zoekt Warner Bros. nu actief naar castleden. Onder hen bevindt zich mogelijk Joaquin Phoenix, die de titelrol zou spelen. Maar vandaag horen we ook dat Robert DeNiro wellicht een hoofdrol speelt.

That Hashtag Show meldt op basis van bronnen binnen de productie, dat de film zich inderdaad afspeelt in een heel eigen universum, dat dus los komt te staan van het DCEU. De bedoeling is dat er een geheel nieuwe Joker-mythologie gebouwd wordt, die goeddeels los staat van de comics. Ook schrijft de site over een aantal personages die in de film voor zouden komen:
Penny: Vrouwelijke bijrol (60-74), Kaukasisch. Een vrouw uit de onderklasse, die vroeger erg aantrekkelijk is en nog altijd vindt dat ze dat is. Maar haar gezondheid gaat rap achteruit en ze is bijna gebonden aan haar bed in het Lower East Side appartement dat ze deelt met haar volwassen zoon die net naar huis is teruggekeerd. Ze is geobsedeerd met haar voormalig werkgever en kan maar niet geloven dat dit is waar haar leven toe gekomen is en dat ze in deze situatie is beland...
Het gerucht gaat dat dit de moeder van de Joker is, en dat de vrouw haar hele leven heeft geworsteld met mentale problemen. De zoon die weer terug naar huis is gekeerd, is dan natuurlijk de Joker zelf. Verder horen we dat er ook een jongere actrice gezocht wordt voor de rol van Penny.
Sophie Dumond: Vrouwelijke bijrol (27-34), moet gespeeld worden door een Afrikaans-Amerikaanse vrouw of door een Latina. Niet buitengewoon mooi, maar heeft iets hards aan zich en is een alleenstaande moeder die in de Lower East Side woont. Ze doet haar best om rond te komen, maar heeft er moeite mee om te leven in de harde stad. Ze begrijpt hoe het systeem tegen haar en de andere mensen in de gemeenschap werkt en hoe oneerlijk het allemaal is. Ze probeert het leven makkelijker te maken.
Murray Franklin: Man (65-75), Kaukasisch.
Over Murray is niets bekend, maar dit zou de rol voor Robert DeNiro zijn.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Ik geloof het nog steeds niet. Todd Philips die met Martin Scorsese gaat werken? Ik zie het gewoon niet gebeuren

TheBatman

Avatar

Dit lijkt mij het grote voordeel van nog een franchise behouden buiten het DCEU. Grote, bekende acteurs zoals Robert De Niro, Leonardo Di Caprio, Tom Cruise, ... staan niet echt te springen voor grote rollen in grote universum's waardoor ze geen tijd meer hebben voor andere rollen en voor verschillende film's op een korte periode paraat moeten staan. Verder lijkt me een franchise buiten het DCEU houden ook een goede manier om Marvel niet volledig na te bootsen.

Sunspot

Avatar

Geloof best dat het goed en vet kan worden, maar vind het gewoon rommelig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair