Eerste clip 'Ant-Man and the Wasp'!

Plus een uiterst coole IMAX poster.

In de States kunnen de fans zich ondertussen echt gaan voorbereiden op een volgend avondje Marvel-fun in hun plaatselijke (IMAX) bioscoopzaal. Begin juli komt namelijk Ant-Man and the Wasp uit. In tegenstelling tot vele andere titels uit het Marvel Cinematic Universe verschijnt deze dit keer niet een week eerder in andere landen. Check hieronder de eerste clip en een coole IMAX poster.

Als eerste de clip. Het betreft een scène waarin een achtervolging te zien is. Stukjes waren al in de trailers te zien. Walton Goggins' Sonny Burch wil graag het verkleinde laboratorium in handen krijgen, die Evangeline Lilly's Hope van Dyne / The Wasp en Michael Peña's Luis in hun bestelbus hebben. Deze blijkt echter ook te kunnen verkleinen en dit zorgt voor een vermakelijke rit.


En hieronder zie je een IMAX poster met daarop beide titelhelden. De meeste ruimte is ingeruimd voor Lilly's The Wasp, maar je ziet naast haar ook Paul Rudds Ant-Man. Vanaf 18 juli zie je Marvel Studios en Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp in de Nederlandse bioscoopzalen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair