Algemeen

Eerste clip 'Ant-Man and the Wasp'!

Plus een uiterst coole IMAX poster.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 21:19 in Algemeen
In de States kunnen de fans zich ondertussen echt gaan voorbereiden op een volgend avondje Marvel-fun in hun plaatselijke (IMAX) bioscoopzaal. Begin juli komt namelijk Ant-Man and the Wasp uit. In tegenstelling tot vele andere titels uit het Marvel Cinematic Universe verschijnt deze dit keer niet een week eerder in andere landen. Check hieronder de eerste clip en een coole IMAX poster.

Als eerste de clip. Het betreft een scène waarin een achtervolging te zien is. Stukjes waren al in de trailers te zien. Walton Goggins' Sonny Burch wil graag het verkleinde laboratorium in handen krijgen, die Evangeline Lilly's Hope van Dyne / The Wasp en Michael Peña's Luis in hun bestelbus hebben. Deze blijkt echter ook te kunnen verkleinen en dit zorgt voor een vermakelijke rit.


En hieronder zie je een IMAX poster met daarop beide titelhelden. De meeste ruimte is ingeruimd voor Lilly's The Wasp, maar je ziet naast haar ook Paul Rudds Ant-Man. Vanaf 18 juli zie je Marvel Studios en Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp in de Nederlandse bioscoopzalen.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tampie

Avatar

Ik ga wel kijken hoor, want Marvel. Maar op de een of andere manier loop ik niet echt warm voor deze film. Jullie?

GreenHornet

Avatar

ik loop zeker warm omdat dit een prequel is van Avengers 4

caung

Avatar

Kijk alleen op deze site >>> NEWSTREAMING21.BLOGSPOT. COM

Ik heb veel van dezelfde sites alleen deze site geprobeerd die echt werkt om volledige films te bekijken
Met hoge kwaliteit en alle ondertitels

nieuwslaatste nieuws

meest populair