Prachtige VFX video's 'Avengers: Infinity War'

Prachtige VFX video's 'Avengers: Infinity War'

Met veel Thanos en andere opvallende clips!

Met scènes op de Aarde, Titan, Knowhere, Vormir, Zen-Whoberi en Nidavellir barst het in Avengers: Infinity War van de grootse special effects. En dan zijn er ook nog de vele geanimeerde personages (zoals Thanos) en hun flitsende superkrachten. Via een flinke reeks video's zie je hieronder niet alleen hoe deze zijn ontworpen, maar ook pakkende clips uit de film van Marvel Studios! Let op de spoilers.

Zo zien je onder meer de openingsscène met de Hulk (Mark Ruffalo) voorbijkomen, het gevecht op Titan, de dood van Spider-Man (Tom Holland) en verschillende scènes met Thanos (Josh Brolin) en Gamora (Zoe Saldana).
















Ondertussen draait de superheldenfilm van het duo Anthony en Joe Russo alweer zo'n twee maanden in de wereldwijde bioscoopzalen. Infinity War is de vierde film ooit die de grens van $2 miljard heeft gepasseerd en staat ondertussen op $2.022,6 miljoen. En dit is zo'n $45 miljoen verwijderd van de eindscore van Star Wars: The Force Awakens uit 2015. Hieronder ook een aantal foto-vergelijkingen middels een opname-shot en de filmversie.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair