Amber Heard over Mera in 'Aquaman'

Amber Heard over Mera in 'Aquaman'

Wat kunnen we van de bloedmooie actrice verwachten?

Het duurt nog even voordat we de eerste trailer voor Aquaman te zien krijgen, maar het is duidelijk dat het personage Mera van actrice Amber Heard daarin een belangrijke gezicht zal zijn. Ze zal namelijk naast Jason Momoa's Aquaman een belangrijke rol vervullen in de eerstvolgende DC-film.

Mera is de dochter van de koning Nereus (Dolph Lundgren) van de onderwaterwereld Xebel. Ze is groot gebracht door Queen Atlanna (Nicole Kidman) en ze is voorbestemd om koningin te worden. Mera beschikt over hydrokinetische en telepathische krachten die haar in staat stellen haar wateromgeving te beheersen en met andere Atlantiërs te communiceren. De mooie actrice over haar personage, tegenover EW:


"Justice League heeft haar militaristische kant laten zien. In Aquaman krijgen we een vollediger beeld, niet alleen de Mera van Atlantis, maar ook haar worsteling aan de oppervlakte in burgerkleding. Een van mijn favoriete scènes is de eerste keer dat ze aan de oppervlakte komt en wordt gedwongen zich te kleden als een normaal mens. We wilden de stripboeken eren, ik wilde vasthouden aan de oppervlakkige manier waarop ze in de stripboeken is afgebeeld, maar het zit in de nuance van haar persoonlijkheid waar ik de grenzen wilde verleggen."


Bekijk de afbeelding
In James Wans Aquaman zien we ook Yahya Abdul-Mateen IIs Black Manta, Patrick Wilsons Orm/Ocean Master, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrisons Tom Curry, Ludi Lins Murk en Michael Beach' Jesse Kane. Vanaf midden december in de Nederlandse IMAX en 3D-bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair