Algemeen

Amber Heard over Mera in 'Aquaman'

Wat kunnen we van de bloedmooie actrice verwachten?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 16:25 in Algemeen
Het duurt nog even voordat we de eerste trailer voor Aquaman te zien krijgen, maar het is duidelijk dat het personage Mera van actrice Amber Heard daarin een belangrijke gezicht zal zijn. Ze zal namelijk naast Jason Momoa's Aquaman een belangrijke rol vervullen in de eerstvolgende DC-film.

Mera is de dochter van de koning Nereus (Dolph Lundgren) van de onderwaterwereld Xebel. Ze is groot gebracht door Queen Atlanna (Nicole Kidman) en ze is voorbestemd om koningin te worden. Mera beschikt over hydrokinetische en telepathische krachten die haar in staat stellen haar wateromgeving te beheersen en met andere Atlantiërs te communiceren. De mooie actrice over haar personage, tegenover EW:


"Justice League heeft haar militaristische kant laten zien. In Aquaman krijgen we een vollediger beeld, niet alleen de Mera van Atlantis, maar ook haar worsteling aan de oppervlakte in burgerkleding. Een van mijn favoriete scènes is de eerste keer dat ze aan de oppervlakte komt en wordt gedwongen zich te kleden als een normaal mens. We wilden de stripboeken eren, ik wilde vasthouden aan de oppervlakkige manier waarop ze in de stripboeken is afgebeeld, maar het zit in de nuance van haar persoonlijkheid waar ik de grenzen wilde verleggen."In James Wans Aquaman zien we ook Yahya Abdul-Mateen IIs Black Manta, Patrick Wilsons Orm/Ocean Master, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrisons Tom Curry, Ludi Lins Murk en Michael Beach' Jesse Kane. Vanaf midden december in de Nederlandse IMAX en 3D-bioscoopzalen.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Zie hier één van de redenen waarom Depp zo depressief is.

Rutherford

Avatar

Mera quaman foto’s graag.

Frietgezicht

Avatar

Ik begreep nooit wat hij in die Kate Moss zag (maar ja, het is/was een top model dus zal aan mij liggen) maar dit is een hele knappe dame.

Ik heb eigenlijk alleen die pic bekeken,de tekst erbij boeit mij weinig.

Goov25

Avatar

Zie hier een superheldin die er echt zo sexy uitziet als ze haar ooit getekend hebben.

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

Artificialis

Avatar

Schijn bedriegt, als je haar huid van haar lichaam af zou stropen houd je waarschijnlijk een xenomorph over..

Sunspot

Avatar

Grappig, wist niet eens dat Dolph Lundrgen en Nicole Kidman erin zaten

Sunspot

Avatar

Vooral in interviews zie je pas hoe knap ze is, praat ook zo geil, hoe haar kaak ook beweegt erbij :)

nieuwslaatste nieuws