Sony Pictures maakt ook Marvel-film 'Silk'

Sony Pictures maakt ook Marvel-film 'Silk'

Venom, Silver & Black, Morbius en Nightwatch moeten ook verschijnen.

Sony Pictures werkt al eventjes aan een aanhangsel van het Marvel Cinematic Universe. Het dit jaar te verschijnen Venom verzorgt de aftrap en daarna moeten er meer films rond personages uit het Spider-Man universum volgen. TheWrap meldt nu dat ook het personage Silk een film gaat krijgen.

Silk is een Koreaans-Amerikaanse heldin die voor het eerst opdook in 'The Amazing Spider-Man Vol. 3 #1' en is bedacht door Dan Slott en Humberto Ramos. Ze is een scholier met de naam Cindy Moon die dezelfde spinnenbeet krijgt als dat Peter Parker kreeg, tijdens een bijeenkomst over het veilig omgaan met nucleaire materialen. De spin gaat dood, maar Moon krijgt dezelfde krachten als Parker en ze komen met elkaar in contact 13 jaar nadat hij Spider-Men werd.

De producent wordt Amy Pascal en dit is het vierde project dat nog in productie genomen moet worden. De andere projecten zijn Silver & Black van Gina Prince-Bythewood, Morbius The Living Vampire en Nightwatch. De laatste wordt mogelijk opgepakt aan Spike Lee.

Venom staat gepland voor 4 oktober, volgend jaar op 4 juli verschijnt de MCU-titel Spider-Man: Homecoming 2 en de rest van de projecten in Sony's Marvel Universe hebben nog geen verschijningsdatum. Recent werd de verschijningsdatum (7 februari 2019) van Silver & Black geschrapt.



NieuwsFilm

meest populair