Volgende Spider-Man project van Sony wordt 'Nightwatch'

Volgende Spider-Man project van Sony wordt 'Nightwatch'

De film heeft een nieuwe scenarist.

Sony Pictures werkt aan een heel universum rond de Spider-Man franchise, zonder spinnenmans daarin. De eerste film die in de reeks uitgebracht wordt, is in oktober te zien: Venom, waarin Tom Hardy de titelrol heeft. Maar er wordt ook aan andere films gewerkt, waaronder Silver and Black en ook Nightwatch. Over die laatste horen we nu voor het eerst in tijden weer iets.

De laatste keer dat we iets hoorden over de spin-off Nightwatch was in september. Toen werd aangekondigd dat Spike Lee de film zou regisseren en dat het script verzorgd werd door Edward Ricourt (Now You See Me). Vandaag is er het nieuws dat er een nieuwe schrijver gevonden is.

Luke Cage-showrunner Cheo Hodari Coker zal het roer overnemen als het aankomt op het script van de film. Of hij helemaal opnieuw begint is niet zeker, maar het kan ook dat hij verder moet met de basis die dan door Ricourt en Lee gelegd zal zijn.

Het project draait om Kevin Trench, een arts die op een dag een gekostumeerd held ziet sterven tijdens de strijd met een schurk. Later ontdekt hij dat hijzelf die held is en besluit hij het kostuum mee te nemen en te vluchten. Hij gelooft dat als hij het nooit draagt, hij ook niet dood kan gaan. Maar als een van de handschoenen gestolen wordt, komt hij erachter dat juist die voor de krachten zorgen, waarop Trench toch maar in actie komt.



NieuwsFilm

meest populair