Megalodon komt boven in poster 'The Meg'

Megalodon komt boven in poster 'The Meg'

Kijk uit Jason!!!

We komen steeds dichterbij het moment dat de 25 meter grote prehistorische Megalodon wordt losgelaten op het witte doek. Ondertussen hebben we via de nodige trailers en afbeeldingen gezien hoe enorm de uit de kluiten gewassen haai is. Via onderstaande nieuwe poster zien we dat hoofdrolspeler en actieheld Jason Statham het moeilijk gaat krijgen.

The Meg, geregisseerd door Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure), staat voor Nederland gepland om op 9 augustus in première te gaan en er zijn ook rollen voor de duidelijk iets kleinere namen Winston Chao, Bingbing Li, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis en Jessica McNamee.

Bekijk de afbeelding
In de $150 miljoen kostende Chinees-Amerikaanse productie wordt een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld, om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.



NieuwsFilm

meest populair