Trailer 'Mandy': Nicolas Cage ruikt bloed!

Trailer 'Mandy': Nicolas Cage ruikt bloed!

Een "surrealistisch verhaal vol met heavy metal, bijlen en demonische bikers."

Menig film met Nicolas Cage is eigenlijk niet meer de moeite waard en de films waarin hij te zien is zijn vooral opvullers voor in de "videotheek". Onlangs was Cage nog wel even te zien in de vermakelijke horrorkomedie Mom and Dad (2017) en binnenkort verschijnt Mandy, een actiethriller van schrijver en regisseur Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow). En deze zou zomaar eens echt de moeite waard kunnen zijn!

Eerder dit jaar debuteerde de film namelijk op het Sundance Film Festival. Na 29 recensies staat de de film op een mooie 98%, met slechts één negatieve recensie. Oordeel zelf, op basis van de eerste trailer:


In Mandy word je meegenomen naar een bebost gebied in 1983. Je ontmoet Red Miller, een aan lager wal geraakte man die de jacht opent op een religieuze sekte die de liefde van zijn leven heeft omgebracht. De film werd eerder omschreven als een surrealistisch verhaal, vol met heavy metal, bijlen en demonische bikers.

Andere rollen zijn voor Andrea Riseborough (Birdman, Battle of the Sexes), Linus Roache (Homeland, Vikings), Ned Denny (Peaky Blinders, The Women in Black 2: Angel of Death), Olwen Fouéré (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Survivalist) with Richard Brake (The Death of Stalin, 31) en Bill Duke (Predator, Commando). Een Nederlandse verschijningsdatum is niet bekend.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair