Schaars geklede serveersters in de problemen in 'Support the Girls' trailer

Redden de meiden van het Hooters-achtige Double Whammies restaurant het?

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de nieuwe komedie Support the Girls, waarin Lisa Conroy, de manager van een Hooters-achtig restaurant in de problemen komt, gespeeld door Regina Hall (Naked, Girls Trip). De schaarsgeklede serveersters in het restaurant worden gespeeld door onder andere Haley Lu Richardson, Brooklyn Decker en Shayna McHale (oftewel Junglepussy).

Support the Girls is de nieuwste film van Andrew Bujalski, de regisseur van het hilarische en onderschatte Results en de indie/cult-hit Computer Chess.

Lisa Conroy is wel de laatste persoon die je zou verwachten te vinden in een langs de snelweg gelegen "sportbar met rondingen" - maar als de manager van Double Whammies, is ze van de zaak, de plek, haar werknemers en de klanten gaan houden. Ze is een echt onverbeterlijk moedertype en beschermt en verzorgd haar meiden fel. Maar gedurende één zeer moeilijke dag krijgt haar optimisme van alle kanten klappen. Double Whammies verkoopt een grote, vreemde Amerikaanse fantasie, maar wat gebeurd er als de realiteit gaten begint te prikken in die fantasie?



NieuwsFilm

meest populair