Prachtige trailer Sundance-sensatie 'We the Animals'

Prachtige trailer Sundance-sensatie 'We the Animals'

Over een jongen die zijn moeilijke jeugd doorstaat door voor zichzelf een compleet nieuwe, denkbeeldige wereld te creëren.

Hieronder vind je de trailer van We the Animals, een drama dat dit jaar in première ging tijdens Sundance en daar zelfs aan de haal ging met de NEXT Innovator Award. Sindsdien kan de film van regisseur Jeremiah Zagar wereldwijd op prachtige recensies rekenen. Hebben jullie hier ook zin in?


Manny, Joel en Jonah hebben een zware jeugd in het New York van de jaren tachtig. Hun ouders zijn niet gelukkig met elkaar en er is vaak sprake van huiselijk geweld, waardoor de broers op zichzelf zijn aangewezen. Manny en Joel groeien langzaam uit in verschillende versies van hun vader, terwijl moeders alleen maar droomt van ontsnappen. Ondertussen creëert Jonah, de jongste van de drie, in zijn hoofd een compleet nieuwe wereld waarin hij kan ontsnappen.

We the Animals heeft een scenario van regisseur Zagar en Daniel Kitrosser. De film draait vanaf 17 augustus in de States, over een Nederlandse release is niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair