Remake van 'Child's Play' in de maak

Remake van 'Child's Play' in de maak

Chucky komt terug. Maar ditmaal geavanceerder dan ooit.

De meest recente film in de Child's Play-franchise is Cult of Chucky. Dat de bezeten pop nog altijd populair is, bleek kortgeleden nog toen er een televisieserie werd aangekondigd. Nu horen we dat er ook een remake van de oorspronkelijke film uit 1988 in de maak is.

Collider meldt dat MGM een remake in ontwikkeling heeft, die de voorgaande films allemaal moet negeren en de franchise opnieuw vorm zal geven. De film is nog niet formeel aangekondigd, maar speelt zich volgens de bronnen van de doorgaans betrouwbare site af in het heden. Centraal staat een groepje kinderen dat de strijd aanbindt met een nieuwe, technologisch geavanceerde killer-pop.

De remake zou geregisseerd worden door Lars Klevberg (Polariod), die zich baseert op een script van Tyler Burton Smith (Kung Fury). Of de pop ook de naam Chucky krijgt is nog even ongewis. Dat komt doordat de rechten rond de franchise vrij complex verdeeld zijn. MGM heeft enkel de rechten op de originele film, waar Universal de vervolgen in handen heeft.

MGM zal dus een remake van het origineel mogen maken, maar geen vervolgen. Dat maakt het onzeker of de naam Chucky er zomaar aan verbonden mag worden. Al lijkt het ons natuurlijk wel heel vreemd als dat niet zo zou zijn.



NieuwsFilm

meest populair