Trailer voor Nederlandse romkom 'Zwaar Verliefd!'

Trailer voor Nederlandse romkom 'Zwaar Verliefd!'

Naar het romandebuut van schrijfster Chantal van Gastel.

Filmdistributeur Dutch FilmWorks heeft liefhebbers van het romantische schrijfwerk Zwaar Verliefd! getrakteerd op de trailer van de boekverfilming. Deze is gemaakt door Jamel Aattache (Fighting Fish) en geschreven door scenaristen René Molenaar (korte film De Afdaling) en Anna Pauwels (tv-serie Soof: Een Nieuw Begin). In de hoofdrollen zien we o.a. Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Liza Sips, Jamie Grant en Abbey Hoes.

De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar werkleven, maar als het aankomt op de liefde is het een ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Hier komt verandering in wanneer ze op een dag een labrador van een chocoladevergiftiging redt. Isa valt namelijk als een blok voor de eigenaar van de hond: Ruben. Voor de zeer knappe en vriendelijk jongeman laat ze zich door haar zusje en vriendinnen overhalen om haar leven en eetpatroon te veranderen. De vraag is alleen of Ruben haar na deze verandering nog wel ziet zitten...


De roman van Zwaar Verliefd! is geschreven door Chantal van Gastel en uitgebracht in 2008. Het is het eerste deel in de Zwaar-serie. Mocht de film van Tom de Mol Productions, RTL en Lion Film Productions succes boeken, dan kunnen geïnteresseerden vast wel een vervolg verwachten. Als releasedatum heeft Dutch FilmWorks 11 oktober opgegeven. Wie heeft er zin?

NieuwsFilm

meest populair