Simon Pegg en Edgar Wright gaan weer samen een film maken

Simon Pegg en Edgar Wright gaan weer samen een film maken

Goed nieuws voor fans dus!

Simon Pegg en Edgar Wright maken al jaren samen films en series. Maar sinds The World's End in 2013 uitkwam, hebben ze niet meer samengewerkt. Pegg voegde zich bij grotere films en Wright ontwikkelde zijn eigen projecten.

De vraag is of ze nu ooit nog samenkomen. Dat is een vraag die we kunnen beantwoorden. Pegg vertelt tijdens een interview met Coming Soon dat we daar van uit mogen gaan. Sterker nog:

"Oh ja, dat is een gegeven. De enige reden waarom dat nog niet is gebeurd, heeft met timing te maken. Ik en Edgar en Nick [Frost] zijn geen collega's, we zijn vrienden," begon Pegg. "We kennen elkaar al lang en we hebben een relatie die veel verder gaat dan werk. Alleen al om weer langere tijd met elkaar te kunnen rondhangen, zullen we weer een film maken. Maar we moeten een moment zoeken om die te schrijven, en daarna kunnen we 'm maken. Edgar en ik hebben het er constant open en als we samen zijn, brainstormen we en hebben we plannen die we willen ontwikkelen. Het is dus een vraag rond 'wanneer', niet 'of'."

Goed nieuws dus voor fans van het illustere duo!

NieuwsFilm

meest populair