Tom Hardy-lookalike weigerde hoofdrol in 'Terminator 3'

Tom Hardy-lookalike weigerde hoofdrol in 'Terminator 3'

Logan Marshall-Green maakte waarschijnlijk de juiste keuze.

De ondertussen iets bekendere acteur Logan Marshall-Green, ook wel "die acteur die lijkt op Tom Hardy", heeft bekend dat hij een hoofdrol in Terminator 3: Rise of the Machines heeft geweigerd.

De acteur is ondertussen bekend van zijn rollen in films als The Invitation en Upgrade en hij was te zien in kleine rollen in de kaskrakers Prometheus en Spider-Man: Homecoming. Marshall-Green zei tijdens de Maltin on Movie-podcast dat hij de rol van het bekende Terminator-personage John Connor vijftien jaar geleden aangeboden kreeg, en weigerde.


"Het was zowaar mijn eerste auditie, terwijl ik nog op school zat. Ik ging alleen heen om auditie te doen, wetende dat ik het niet zou worden. Het was voor Terminator 3. Ze wilden een beurs voor me regelen bij de Universiteit van New York, maar ik zei 'nee' tegen ze. Ik wilde afstuderen. Ik kom uit een academisch opgeleide familie, en bovendien was ik al drie jaar lang met mijn medestudenten. Ik wilde er niet zomaar tussenuit gaan. Het was moeilijk voor Jonathan Mostow om mee te dealen. Maar het zorgde er wel voor, denk ik, dat ik echt alleen ga voor dat waarin ik geloof."


De film werd geregisseerd door Jonathan Mostow en de rol ging naar Nick Stahl. Van die acteur horen we tegenwoordig nog weinig, dus wie weet heeft Marshall-Green het juiste pad gekozen!

NieuwsFilm

meest populair