Eerste trailer Netflix-animatiefilm 'White Fang'

Eerste trailer Netflix-animatiefilm 'White Fang'

Een schilderachtig geanimeerde bewerking van de literaire klassieker.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor White Fang, de nieuwste animatiefilm van Netflix. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Jack London, dat in Nederland ook bekend is als Wittand. Het klassieke boek is al eerder verfilmd, ook met de titel White Fang (en met een jonge Ethan Hawke.

De animatiefilm is geen originele productie van Netflix. De mediagigant kocht de Franse film Croq-Blanc op en gaf de film een nieuwe Engelse nasynchronisatie, met onder andere de stemmen van Nick Offerman, Rashida Jones en Paul Giamatti.

Dit spannende verhaal van vriendelijkheid, overleven en de dubbele grootsheid van het dierenrijk en de mensheid volgt de liefhebbende en geweldige held White Fang, wiens ontzettende nieuwsgierigheid hem op het pad brengt van het avontuur van zijn leven. Het is het verhaal van de jonge jongen Jack Conroy, die in Alaska vrienden wordt met een wolf met de naam White Fang, tijdens de zoektocht naar zijn vader, die op mysterieuze wijze is verdwenen tijdens de goldrush eind negentiende eeuw.



NieuwsFilm

meest populair