Video

Eerste trailer Netflix-animatiefilm 'White Fang'

Een schilderachtig geanimeerde bewerking van de literaire klassieker.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Kaj van Zoelen om 12:47 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor White Fang, de nieuwste animatiefilm van Netflix. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Jack London, dat in Nederland ook bekend is als Wittand. Het klassieke boek is al eerder verfilmd, ook met de titel White Fang (en met een jonge Ethan Hawke.

De animatiefilm is geen originele productie van Netflix. De mediagigant kocht de Franse film Croq-Blanc op en gaf de film een nieuwe Engelse nasynchronisatie, met onder andere de stemmen van Nick Offerman, Rashida Jones en Paul Giamatti.

Dit spannende verhaal van vriendelijkheid, overleven en de dubbele grootsheid van het dierenrijk en de mensheid volgt de liefhebbende en geweldige held White Fang, wiens ontzettende nieuwsgierigheid hem op het pad brengt van het avontuur van zijn leven. Het is het verhaal van de jonge jongen Jack Conroy, die in Alaska vrienden wordt met een wolf met de naam White Fang, tijdens de zoektocht naar zijn vader, die op mysterieuze wijze is verdwenen tijdens de goldrush eind negentiende eeuw.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Het lijkt net op die ps2 game met die wolf. Ben effe de naam kwijt, is wel een goeie game vond ik

nooffencetaken

Avatar

White Fang met Ethan Hawke is een van mijn favoriete jeugd films. Ik denk dat dit voor de nieuwe generatie best leuk is. Maar voor mij kan dit alleen maar tegenvallen

Master Of Films

Avatar

nooffencetaken "White Fang met Ethan Hawke is een van mijn favoriete jeugd films"
Hou het idd maar op White Fang, Benji is namelijk 10x erger.

nooffencetaken

Avatar

Correctooooo. Tranentrekker Benji zorgt de dag van vandaag nog steeds voor de nodige huilbuien.

John Wayne

Avatar

Dit ziet nog niet eens zo slecht uit.
White Fang is overigens al vele malen verfilmd. Eerste keer al medio jaren 30. Ik ken voornamelijk de Italiaanse versie met Franco Nero in de hoofdrol. Die film met de titel Zanna Bianca was spannender dan de later versie met Ethan Hawke.

Goku32

Avatar

Nooffencetaken, die bedoelde ik inderdaad thanks

esteban

Avatar

Euh .. Een eerste trailer was er in september 2017 reeds.

nieuwslaatste nieuws

meest populair