Video

Oscar Isaac & Olivia Wilde in trailer romantisch drama 'Life Itself'

Van Dan Fogelman, de maker achter de succesvolle NBC-serie 'This Is Us.'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 09:08 in Video
Door het starten van een romance en het krijgen van een kind veranderen Oscar Isaac en Olivia Wilde de levens van vele mensen in de onderstaande trailer van Life Itself. Het romantische drama komt uit de geest van en is gemaakt door Dan Fogelman. Sinds 2006 werkt hij aan het door hem gecreëerde This Is Us. Dit drama is geproduceerd door Amazon Studios, die de film in de Amerikaanse bioscoop zal uitbrengen.

Een jong koppel uit New York weet hun tienerromance in een goed werkend huwelijk te veranderen. Na de geboorte van hun eerste kind brengt hun reis onverwachte echo's teweeg die invloed hebben op mensen uit andere continenten en tijdsperiodes. Het verhaal gaat in op de gevaren en beloningen die voorkomen in het dagelijkse leven.


Life Itself bevat verder ook rollen voor Olivia Cooke, Mandy Patinkin, Annette Bening en Antonio Banderas. Hoewel er nog geen Nederlandse releasedatum is, zullen Amerikanen het romantische drama vanaf 21 september in de bioscoop kunnen bezichtigen. Tref beneden de poster aan.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair