Life Itself (2018)

From the creator of THIS IS US

Een sterrenensemble in een slecht uitgewerkte soap van twee uur.
play

4,6 details

  • 117 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Spanje
117 Min Verenigde Staten

De levens van mensen van Spanje en New York kruisen elkaar op meerdere manieren en door meerdere generaties.

Regie
Dan Fogelman
Cast
Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening, Olivia Cooke, Lorenza Izzo, Sergio Peris-Mencheta, Mandy Patinkin, Fernanda Andrade, Jean Smart, Laia Costa, Caitlin Carmichael, Àlex Monner, Jordana Rose, Jake Robinson, Isabel Durant, Adrian Marrero.
Release
21.09.2018
Release NL
25.10.2018
Release DVD
01.03.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Dan Fogelman | Cast: Oscar Isaac (Will), Olivia Wilde (Abby), Annette Bening (Dr. Cait Morris), Mandy Patinkin (Irwin), Samuel L. Jackson (Samuel L. Jackson), Antonio Banderas (Mr. Saccione), Olivia Cooke (Dylan) | Speelduur: 118 minuten | Jaar: 2018

Dan Fogelman, regisseur van Danny Collins, maar wellicht bekender als schrijver van Crazy, Stupid, Love, Rapunzel en tv-serie This is Us, komt met een ambitieuze film op de proppen. Life Itself vertelt het verhaal van vier generaties mensen wier levens elkaar op verschillende punten kruisen in New York en Spanje. Fogelman heeft een getalenteerde sterrencast tot zijn beschikking, maar het overdreven complexe script en de soapachtige regie zorgen ervoor dat de acteurs op geen enkel moment tot hun recht komen.

Life Itself volgt allereerst de romance tussen Will en Abby. Will loopt bij een psychiater, waar flashbacks de ontstaansgeschiedenis van Wills relatie met Abby uit de doeken doen. Oscar Isaac speelt op overtuigende wijze de enigszins doorgedraaide en neurotische Will. Het spel tussen Oscar Isaac en Olivia Wilde is het beste onderdeel van de film. Abby is een intelligente vrouw die in een van de flashbacks van Will beweert dat er geen betrouwbare protagonisten bestaan. De hele film speelt met dit gegeven, maar niet erg overtuigend. Het lijkt vooral ingezet te worden om een semi-intelligente twist aan een verder simpel script toe te voegen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Life Itself Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Life Itself

acties