Video

Trailer 'Goosebumps 2: Haunted Halloween' met Slappy en zijn gekke vrienden

Hoe irritant wil je het hebben: Slappy.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:26 in Video
Deze trailer komt redelijk uit de lucht vallen... Het is de eerste blik op het vervolg op de succesvolle avonturenkomedie Goosebumps van Sony Pictures en regisseur Rob Letterman. Dit keer is het Ari Sandel die de film regisseert, gebaseerd op de boeken van R.L. Stine (Black). Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 400 miljoen kopieën verkocht.

In Goosebumps 2: Haunted Halloween zijn er rollen voor onder meer Ken Jeong (Crazy Rich Asians), Wendi Mclendon-Covey (Bridesmaids), Chris Parnell (Hot Rod) Madison Iseman, Ben O'Brien, Caleel Harris en Jeremy Ray Taylor (IT) en Jack Black spreekt de stem in van Slappy. Hieronder de officiële trailer, gevolgd door de compleet andere 'internationale versie'.
Het eerste deel uit 2015 wist met een productiebudget van $58 miljoen een wereldwijde bioscoopomzet van $156,7 miljoen te realiseren. Tevens deed de film het goed op de thuismarkt.

Goosebumps 2: Haunted Halloween staat gepland voor 11 oktober. Hieronder ook twee posters voor de film.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

Op imdb staat dat jack black behalve slappy ook gewoon rl stine opnieuw speelt

GreenHornet

Avatar

hij zal wel een kleine rol hebben als verteller in het begin.

aspers

Avatar

Uhmm... straight to DVD mag ik hopen!?

nieuwslaatste nieuws

meest populair