Algemeen

Keri Russell mogelijk in door Del Toro geproduceerde horrorfilm 'Antlers'

Ze is nogal in trek op dit moment.

door Jim Pedd om 09:15 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat actrice Keri Russell, vlak nadat ze getekend heeft voor een rol in Star Wars: Episode IX, nu ook in onderhandelingen is om in de nieuwe bovennatuurlijke horrorfilm die geproduceerd wordt door Guillermo del Toro, Antlers, te spelen. Scott Cooper is in gesprek om de film te regisseren en doet dat met een scenario van Nick Antosca en Henry Chaisson.

Russell zou, als ze uiteindelijk tekent, een lerares spelen die interesse krijgt in een mysterieuze en in zichzelf teruggetrokken student. Te laat komt ze erachter dat de knul een dodelijk geheim verbergt dat cruciaal is voor het overleven van de stad. Del Toro zou Cooper hebben aangetrokken omdat hij nieuw is in het horrorgenre en zich wat stijl betreft onder meer wil baseren op The Exorcist.

De film is verder de eerste productiesamenwerking tussen Del Toro en Fox Searchlight. Eerder dit jaar tekende Del Toro daaromtrent een deal met de studio, waarbij films die door hem geproduceerd en geregisseerd worden door Searchlight gemarket en gedistribueerd worden. Verder is Russell behoorlijk in trek, nu ze klaar is met de serie The Americans, waarin ze zes jaar te zien was.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair