Algemeen

Cast nieuwe film 'Get Out'-regisseur Jordan Peele krijgt vorm

Tim Heidecker is het nieuwste castlid.

door Jim Pedd om 09:50 in Algemeen
Jordan Peele beleefde vorig jaar zijn doorbraak als filmregisseur met Get Out. De film werd genomineerd voor vier Academy Awards en Peele werd de eerste Afrikaans-Amerikaanse schrijver die een Oscar won (in de categorie Best Original Screenplay). Nu is hij druk bezig met een nieuwe film: Us en heeft hij vandaag acteur Tim Heidecker weten t strikken.

Waar Us om moet draaien is niet bekend. We weten enkel dat het wederom een horror/thriller moet worden, net als Get Out dat is. Verder is dit project omschreven als een sociale thriller, eigenlijk ook net als Get Out. Naast Heidecker zijn er verder hoofdrollen voor Winston Duke, Lupita Nyong'o en Elisabeth Moss.

Er klampen torenhoge verwachtingen aan Us, niet alleen als het aankomt op het niveau van de film, maar ook wat de box office prestaties betreft. Get Out had een miniem budget van 4,5 miljoen dollar en bracht wereldwijd 255 miljoen dollar op. Een megahit dus. De hoop voor filmstudio Universal Pictures is dat Peele dat succes kan herhalen.

De release van Us staat in de Verenigde Staten gepland voor 15 maart 2019.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik vraag me echt af waar deel 2 over gaat. Want een deel 2 is helemaal niet nodig. Want deel 1 het einde is een mooie afsluiter van de film

Ereptile

Avatar

Maar er staat nergens dat dit een deel 2 wordt? De regisseur van Get Out maakt een nieuwe film. (Toevallig weer met twee acteurs die ook in Black Panther zaten, net als Get Out).

NieuwsFilm

meest populair