Nieuwe desktop-thriller 'Unfriended: Dark Web'

Het is nog onbekend of het vervolg op Unfriended (2014) ook in Nederland de bioscopen zal bereiken.

Blumhouse, de uiterst succesvolle productiemaatschappij achter de meeste horrorfilms die de laatste jaren in de bioscoop hebben gedraaid, heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld van horror-sequel Unfriended: Dark Web. De film is een vervolg op desktop-thriller Unfriended, die zich in real-time afspeelt op verschillende computerschermen.

In de nieuwe film, die werd geschreven en geregisseerd door Steven Sucso, zien we hoe een groep jonge vrienden in het bezit komen van een laptop die toegang biedt tot het 'dark web', waar o.a. mensen worden verhandeld... Al snel blijken zij zelf de volgende slachtoffers van de schurken achter dit alles te zijn. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Betty Gabriel, Colin Woodell, Andrew Lees en Connor Del Rio.

De Russische regisseur film Timur Bekmambetov, die eerder ook desktop-thrillers Unfriended en Profile produceerde, neemt deze rol opnieuw op zich. Hij is ook de producent van het binnenkort te verschijnen Searching, een film die op behoorlijk goede kritieken kon rekenen na vertoningen op verschillende filmfestivals.



NieuwsFilm

meest populair