Ditmaal vrouwelijke schurk in 'Star Trek'

Ditmaal vrouwelijke schurk in 'Star Trek'

Niet alleen voor het eerst een vrouwelijk regisseur, ook een vrouwelijke schurk!

Het schijnt dat Star Trek 4 op zoek is naar twee vrouwelijke hoofdpersonen. Eén daarvan zou zomaar eens gespeeld kunnen worden door Danai Gurira, die we natuurlijk kennen van The Walking Dead en Marvel-film Black Panther en de ander door een nog te vinden dame.

Interessant is het nieuws dat S.J. Clarkson in elk geval een vrouwelijke schurk nodig heeft. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) en de andere bemanningsleden van de Enterprise krijgen dan voor het eerst in de rebootreeks te maken met een vrouwelijke slechterik.

Eerder kruisten ze al de degens met Nero (Eric Bana), een Romulan uit de toekomst die wraak wilde voor de vernietiging van zijn planeet; met Khan Noonien Singh (Benedict Cumberbatch), die als overblijfsel van de Eugenics Wars naar het heden gehaald werd en met Krall (Idris Elba) die vond dat de Federation niet kon blijven uitbreiden.

Ditmaal dus een dame als hoofdschurk, in een film waarin Kirk zijn vader (Chris Hemsworth) gaat ontmoeten. Het is nog niet bekend wanneer de film opgenomen moet worden, of wanneer deze naar de bioscoop komt.



NieuwsFilm

meest populair